Veel gestelde vragen

Hoe werkt A2KOI Koi aanbod?

Op deze website bieden we Koi veilingen en ons regulier Koi aanbod aan. We reizen meerdere malen per jaar af naar Japan om de mooiste koi in alle soorten en maten uit te zoeken. 

Wij vertellen je graag meer over hoe je mee kunt doen aan onze Koi veilingen!

Exclusief geïmporteerd uit Japan

A2KOI gaat meerdere malen per jaar naar Japan om koi te selecteren voor onze klanten!

Jaarlijks importeren we ruim 15.000 Japanse Koi!

Jaarlijks zitten we ongeveer 15 weken per jaar in Japan om daar voor onze klanten het breedste en mooiste aanbod in Japanse Koi te selecteren. Nieuwe aankopen worden meestal nog dezelfde dag toegevoegd aan onze online koi-webshop en zijn hier direct te reserveren.

Koi Zoekopdrachten

Heeft u speciale wensen voor een specifieke variëteit koi of kunt u hetgeen u zoekt net niet vinden in onze koi-webshop? Dien dan geheel vrijblijvend een zoekopdracht bij ons in via de knop "zoekopdracht" boven aan deze pagina. Wij nemen contact met u op wanneer we een match met uw zoekopdracht hebben gevonden.

Koi-Updates via WhatsApp

Wil je als allereerste een melding ontvangen als de nieuwe aankopen online staan? Meld je dan aan voor onze Koi-Updates via WhatsApp

Hoe werkt het? 1
Hoe werkt het? 2

Hoe werkt de koi veiling?

01.

Maak een account aan

Via het koiaanbod account heeft u een duidelijk overzicht van al uw aangekocht koi en veilingen waaraan u deelneemt. Daarnaast kunt u eenvoudig zoekopdrachten plaatsen en de instellingen voor de veiling update en het nieuwe koiaanbod instellen.

02.

Bekijk ons Koiaanbod

Dagelijks updaten we ons Koi assortiment. Naast de veilingen bieden we koi voor vaste lage prijzen die je direct kunt reserveren. Bekijk ook onze speciale Premium Selectie Koi!

03.

Plaats een bod

Al onze veilingen gelden voor een beperkte periode. Plaats een bod op de koi naar keuze. Je kunt meerdere keren bieden op dezelfde koi indien je overboden word.

04.

Betaling

Het betalen van koi is eenvoudig. Via de website kunt u middels iDeal, Mistercash de koi betalen. Indien u een veiling heeft gewonnen verwachten we binnen 5 dagen een betaling. Daarna moeten we helaas de koi weer in de verkoop zetten.

05.

Levertijd & quarantaine tijd

Aangekochte koi die nog in Japan zitten worden gemiddeld na 1,5 tot 3 weken later verstuurd. Dit is afhankelijk van de opvang capaciteit in het vliegtuig. Gemiddeld hebben wij de koi 3 tot 6 weken in quarantaine om te wennen en aan te sterken van het transport voordat we deze vrijgeven. U ontvangt van ons bericht wanneer u de koi kunt afhalen in onze showroom.

Hoe werkt het? 3

Garanties en zekerheden

Voor koi die u reserveert terwijl deze nog in Japan zwemmen is het transport en opvang (quarantaine periode) tot 30 dagen na het vrijgeven/melding dat u uw koi kunt ophalen voor risico van A2KOI. Mocht uw koi door de kweker niet verzonden worden, komen te overlijden of beschadigd raken zullen wij altijd een zeer goed alternatief aanbieden of de betaling terugboeken. Uiteraard worden er geen kosten in rekening gebracht.

Gratis winteropvang & opvangkosten

Koi die in de winter gereserveerd worden kunnen tot 1 mei gratis overwinteren. Na 1 mei zal er € 7,50 per maand per koi in rekening worden gebracht voor de opvang en verzorging. Indien je een koi uit Japan reserveert zullen deze, na de quarantaine periode, vrijgegeven worden en 30 dagen kunnen verblijven. Je ontvangt van ons een melding als de koi opgehaald kunnen worden.

Wij helpen je graag!

Koi Zoekopdracht

We hebben je zoekopdracht ontvangen!

Roy gaat tijdens zijn Japan reis

speciaal op zoek naar jouw favoriete KOI!