De leukste KOI site van het WEB!. Jaarlijks reizen we gemiddeld 5x per jaar naar Japan om de mooiste koi te selecteren. In de periode van november t/m juni komen er ruim 15.000 koi binnen bij A2KOI. Een groot deel van onze aankopen worden direct via Facebook geveild. Een veel gehoorde opmerking is dat het soms lastig is om alles bij te houden om uw favoriete koi te bemachtigen. Hiervoor bieden we nu een oplossing zodat u geen koi meer hoeft te missen: Live video’s wanneer we koi aankopen in Japan maken we van de geselecteerde koi video’s. Vanaf nu komen al deze koi binnen enkele seconden op onze koi aanbod pagina, en zijn direct te reserveren en (aan) te betalen via iDEAL, Paypal of MisterCash. Deze koi zijn dus al, voordat ze op de veiling komen, te reserveren!

Zoekopdrachten & Koiaanbod update
Via de zoekopdracht pagina kunt u een zoekopdracht plaatsen waardoor u bij mogelijke matches een e-mail ontvangt. Hier kunt u de soort(en), specificatie, patroon, maat en prijsrange opgeven. Als er een update is wordt eind van de dag een e-mail gegenereerd met deze eigenschappen. Wilt u alle nieuwe koi zien, dan geeft u aan alles uit alle prijsranges te willen ontvangen van alle soorten. Deze koi zijn dan via de website direct te reserveren. Let wel op dat er meerdere mensen zijn met dezelfde zoekopdracht. Degene die als eerste de koi reserveert en (aan)betaald heeft de koi. Een groot deel van deze koi komen ook binnen enkele uren of dagen op de veiling voor een lager startbod! Dus meld u ook aan voor de Veiling update mail.

Veiling update per mail
Nooit geen veilingen meer missen! Is het lastig om dagelijks door heel facebook te scrollen om alle veilingen te bekijken? Dan is dit de oplossing! Meld u aan voor de Veiling Update mail. Dit is een aparte email met alle veilingen en acties van Facebook. U hebt direct een overzicht van alle aangeboden deals en veilingen en het scheelt u veel tijd!

Reserveren en aanbetalen van Koi & Veilingen
Het reserveren van koi is eenvoudig. Via de website kunt u middels ideal, Mistercash of Paypal de koi (aan)betalen. Wanneer u een veiling heeft gewonnen ontvangt u een link waarin u uw aankoop binnen 3 dagen dient (aan) te betalen. Koi tot € 200,- dient u volledig te betalen. Koi vanaf € 200,- of bij aankoop van 10 koi of meer vragen wij om een aanbetaling van 50%.

Gratis winteropvang & opvangkosten
Koi die in de winter gereserveerd worden kunnen tot 1 mei gratis overwinteren. Na 1 mei zal er € 7,50 per maand per koi in rekening worden gebracht voor de opvang en verzorging. In het seizoen (maart tot november) is het van belang wanneer u een koi gewonnen heeft deze binnen 3 dagen (aan)betaald of in die tijd opgehaald heeft. Deze koi gaan na ongeveer 2 weken weer terug in verkoop. De eerste 30 dagen kunnen deze aangekochte koi gratis verblijven. Daarna zal voor opvang € 7,50 per maand in rekening gebracht worden. Indien u een koi live uit Japan reserveert zullen deze, na de quarantaine periode, vrijgegeven worden en 30 dagen kunnen verblijven. U ontvangt van ons een melding als de koi opgehaald kunnen worden.

Levertijd & quarantaine tijd
Aangekochte koi die nog in Japan zitten worden gemiddeld na 1,5 tot 3 weken later verstuurd. Dit is afhankelijk van de opvang capaciteit in het vliegtuig. Gemiddeld hebben wij de koi 3 tot 6 weken in quarantaine om te wennen en aan te sterken van het transport voordat we deze vrijgeven.

Garanties en zekerheden

Voor koi die u reserveert terwijl deze nog in Japan zwemmen is het transport en opvang (quarantaine periode) tot 30 dagen na het vrijgeven/melding dat u uw koi kunt ophalen voor risico van A2KOI. Mocht uw koi door de kweker niet verzonden worden, komen te overlijden of beschadigd raken zullen wij altijd een zeer goed alternatief aanbieden en in het uiterste geval de aanbetaling terugboeken. Uiteraard worden er geen kosten in rekening gebracht.

Uw account
Via het koiaanbod account heeft u een duidelijk overzicht van al uw aangekocht koi en welke nog bij A2KOI zwemmen. Daarnaast kunt u eenvoudig zoekopdrachten plaatsen en de instellingen voor de veiling update en het nieuwe koiaanbod instellen. Er zullen ook speciale acties zijn waarmee u punten kunt sparen voor leuke kortingen een aanbiedingen. Uiteraard ontvangt u ook acties op artikelen of koi die in de uitverkoop gaan.

Met vriendelijke groet,
Team A2KOI
Mark, Bas, Roy, Tiny, Martien, Thomas, Cornee, Michael, Brian, Gert-Jan en Stan

Wij helpen je graag!

Koi Zoekopdracht

We hebben je zoekopdracht ontvangen!

Roy gaat tijdens zijn Japan reis

speciaal op zoek naar jouw favoriete KOI!